l-replay l-camper l-gstar l-cruyff l-sns

About Us

ЗА НАС

 

Верига магазини Fan Point Stores е основана през 1994 г. и от самото начало се превръща в любимо място за пазаруване за клиентите с млад дух и съвременно мислене. Нашият бранд е добре познат с винаги актуалната селекцията от облекла, обувки и аксесоари, изложени в характерната и неповторимата атмосфера на Fan Point. Магазините от верига Fan Point Stores предлагат колекциите на модните брандове G-Star RAW, Replay, Scotch&Soda, Maison Scotch, Camper, Cruyff Classics, PME Legend, L’Ascolana и RE:.Мултибранд магазините Fan Point Stores, монобранд магазините Replay Stores и Camper Stores са разположени в атрактивните търговски центрове в цялата страна. Актуален списък с нашите магазини, можете да намерите тук.

 

G-Star RAW

От своето създаване през 1989 философията на бранда G-Star винаги е била “Just the product”. Този подход е довел до множество нововъведения в областта на денима: стартиране на концепцията за `луксозния деним на улицата`; създаването на нов сектор в индустрията на денима чрез смесване на майсторска изработка с духа на улицата; популяризирането на суровия, необработен деним като привлекателен за носене материал; развитието на техния характерен силует; и използването на архитектурно и 3-D мислене при конструирането на денима. G-Star RAW предлага всекидневен, подходящ за всеки повод гардероб, който е съставен от модерни кройки, луксозни материали и остроумно брандирани якета, ризи, плетива и облекла.

 

REPLAY олицетворява младия и бунтарски дух, облечен в дизайнерски детайли и изключително италианско качество. Брандът винаги е бил известен с вниманието, което отделя на разработването на материите, които използва, и самата изработка и развитието на нови технологии. Основана през 1981 г., REPLAY в момента е една от водещите международни марки в сектора на денимa. Италианската група, която е базирана в Asolo (Тревизо) създава, налага и разпространява мъжки, дамски и детски ежедневни облекла, аксесоари и обувки. Компанията търгува под марките Replay, Replay & Sons, WE ARE REPLAY. 

 

Scotch & Soda

Scotch & Soda обичат да правят страхотни дрехи, които са подходящи за всеки. Продуктите с марката Scotch & Soda са с високо качество, много детайли и са на добра цена. Техните дизайнери не пестят усилия в създаването на продукти, вдъхновени от добре познатите и изпитани класически и винтидж стилове от цял свят. Марката Scotch & Soda е позната още от 80-те години. Тяхната колекция за дамите Maison Scotch излезе на пазара с колекция Пролет-Лято 2010 и вече допринася значително за развитието на компанията.

 

Camper е резултата от една мечта, от една семейна традиция, която произвежда обувки повече от 130 години с пълната всеотдайност на четири поколения. Произходът на Camper датира от момента, в който Антонио Флукса основава първата съвременна фабрика за обувки на о.Майорка в Испания. Марката Camper е създаденa през 1975 г., когато Лоренцо Флукса, внука на Антонио Флукса, преоткрива и модернизира начина на производство на обувки. Имайки зад гърба си две генерации от занаятчии Лоренцо Флукса съчетава традиционните методи с модерни идеи и естетика, за да може да се получи този дизайн, който се основава на творчество и функционалност. Camper е марка, която се вдъхновява от историята, културата и пейзажа на Средиземно море, но също така и прибавя малко ирония и закачка към дизайна си. В началото на 90-те Camper започва своето разрастване извън границите на Испания. Всички магазини на Camper са отражение на средиземноморския дух, в който се съчетават култура и строгост, спокойство, динамичност, оптимистичност, светлина, природа, въображение, традиция. Camper отваря над 80 магазина по целия свят (20 са само в Испания). Хората, които се разхождат в градове като Мадрид, Барселона, Париж, Рим, Милано, Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Лондон, Ню Йорк, Сан Франсиско, Бостон, Тайпей, Сидни, Хонк Конг, Токио, Сингапур, Йоханесбург, Атина, Тел Авив, Мексико, и т.н. могат да се насладят на уникалното Camper пространство, където времето тече различно и където всеки може да вдиша частица средиземноморски въздух.

 

Cruyff Classics

Йохан Кройф основава своята собствена изтънчена спортна марка през 1979 г. Той искал да премахне старомодните спортни облекла завинаги. Сега, Cruyff Classics е модерна / лайфстайл марка и създател на Football Luxury. Cruyff Classics прави висококачествени, модерни обувки с луксозен външен вид, който ви кара да се чувствате победители. Продуктите въплъщават иновациите, и са направени с използването на нови материали и техники. Една марка за хора с амбиция и собствена визия.