За нас

ЗА НАС

 

Верига магазини Fan Point Stores е основана през 1994 г. и от самото начало се превръща в любимо място за пазаруване за клиентите с млад дух и съвременно мислене. Нашият бранд е добре познат с винаги актуалната селекцията от облекла, обувки и аксесоари, изложени в характерната и неповторимата атмосфера на Fan Point. Магазините от верига Fan Point Stores предлагат колекциите на модните брандове G-Star RAW, Replay, Scotch&Soda, Maison Scotch, Camper, Cruyff, RE:, Saddler, J.Lindeberg, Sohobags и други. Мултибранд магазините Fan Point Stores, монобранд магазините Replay Stores, G-Star RAW Stores, Camper Stores и Scotch&Soda Store са разположени в атрактивните търговски центрове в цялата страна. Актуален списък с нашите магазини, можете да намерите тук.

 

G-Star RAW

От своето създаване през 1989 философията на бранда G-Star винаги е била “Just the product”. Този подход е довел до множество нововъведения в областта на денима: стартиране на концепцията за `луксозния деним на улицата`; създаването на нов сектор в индустрията на денима чрез смесване на майсторска изработка с духа на улицата; популяризирането на суровия, необработен деним като привлекателен за носене материал; развитието на техния характерен силует; и използването на архитектурно и 3-D мислене при конструирането на денима. G-Star RAW предлага всекидневен, подходящ за всеки повод гардероб, който е съставен от модерни кройки, луксозни материали и остроумно брандирани якета, ризи, плетива и облекла.

 

REPLAY

REPLAY олицетворява младия и бунтарски дух, облечен в дизайнерски детайли и изключително италианско качество. Брандът винаги е бил известен с вниманието, което отделя на разработването на материите, които използва, и самата изработка и развитието на нови технологии. Основана през 1981 г., REPLAY в момента е една от водещите международни марки в сектора на денимa. Италианската група, която е базирана в Asolo (Тревизо) създава, налага и разпространява мъжки, дамски и детски ежедневни облекла, аксесоари и обувки. Компанията търгува под марките Replay, Replay & Sons, WE ARE REPLAY. 

 

Scotch & Soda

Scotch & Soda обичат да правят страхотни дрехи, които са подходящи за всеки. Продуктите с марката Scotch & Soda са с високо качество, много детайли и са на добра цена. Техните дизайнери не пестят усилия в създаването на продукти, вдъхновени от добре познатите и изпитани класически и винтидж стилове от цял свят. Марката Scotch & Soda е позната още от 80-те години. Тяхната колекция за дамите Maison Scotch излезе на пазара с колекция Пролет-Лято 2010 и вече допринася значително за развитието на компанията.

 

CAMPER

Camper е резултата от една мечта, от една семейна традиция, която произвежда обувки повече от 130 години с пълната всеотдайност на четири поколения. Произходът на Camper датира от момента, в който Антонио Флукса основава първата съвременна фабрика за обувки на о.Майорка в Испания. Марката Camper е създаденa през 1975 г., когато Лоренцо Флукса, внука на Антонио Флукса, преоткрива и модернизира начина на производство на обувки. Имайки зад гърба си две генерации от занаятчии Лоренцо Флукса съчетава традиционните методи с модерни идеи и естетика, за да може да се получи този дизайн, който се основава на творчество и функционалност. Camper е марка, която се вдъхновява от историята, културата и пейзажа на Средиземно море, но също така и прибавя малко ирония и закачка към дизайна си. В началото на 90-те Camper започва своето разрастване извън границите на Испания. Всички магазини на Camper са отражение на средиземноморския дух, в който се съчетават култура и строгост, спокойство, динамичност, оптимистичност, светлина, природа, въображение, традиция. Camper отваря над 80 магазина по целия свят (20 са само в Испания). Хората, които се разхождат в градове като Мадрид, Барселона, Париж, Рим, Милано, Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Лондон, Ню Йорк, Сан Франсиско, Бостон, Тайпей, Сидни, Хонк Конг, Токио, Сингапур, Йоханесбург, Атина, Тел Авив, Мексико, и т.н. могат да се насладят на уникалното Camper пространство, където времето тече различно и където всеки може да вдиша частица средиземноморски въздух.

 

CRUYFF

Йохан Кройф основава своята собствена изтънчена спортна марка през 1979 г. Той искал да премахне старомодните спортни облекла завинаги. Сега, CRUYFF е модерна / лайфстайл марка и създател на Football Luxury. CRUYFF прави висококачествени, модерни обувки с луксозен външен вид, който ви кара да се чувствате победители. Продуктите въплъщават иновациите, и са направени с използването на нови материали и техники. Една марка за хора с амбиция и собствена визия.

 

banner