FAN POINT CLUB

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ FAN POINT CLUB

 

Като новорегистриран Участник в Програмата за лоялни клиенти FAN POINT CLUB стартираш в ниво 1BASIC с 0% отстъпка и с баланс от 0 точки. Всяка покупка ти носи точки. Получаваш по 1 точка за всеки 1 лев от крайната сума при завършване на покупка. Всяка точка има срок на валидност от 1 година от датата на покупката, която ти е натрупала точката. Натрупването на точките става автоматично.

Всяко ниво ти дава право да ползваш определена отстъпка при покупка на стока, която не е вече в намаление или в промоция.

Нивото, в което се намираш, се определя автоматично от системата всеки ден на база на твоя текущ баланс от натрупани валидни точки, като е възможно да преминеш в по-високо ниво, да запазиш текущото ниво или да преминеш в по-ниско ниво.

 

Нивото, в което се намираш, се определя, както следва: 

Ниво

% отстъпка от основна цена:

При достигане на баланс от:

Запазване на нивото при баланс от:

1BASIC

0%

0 точки

0 точки

2REGULAR

5%

2 000 точки

1 000 точки

3COMFORT

10%

4 000 точки

2 000 точки

4SUPERIOR

15%

7 000 точки

2 500 точки

5PREMIUM

20%

10 000 точки

4 000 точки


Като Участник в Програмата за лоялни клиенти FAN POINT CLUBможеш да ползваш своята отстъпка при пазаруване, да трупаш точки и да имаш достъп до историята на своите покупки във всеки наш обект и при ползване на онлайн магазин fanpoint.bg. При завършване на регистрацията в Програмата за лоялни клиенти FAN POINT CLUB ще получиш автоматично съобщение чрез e-mail, в което ще получиш твоите данни за достъп до профила ти в сайта.

 

Пазарувай и трупай точки във всеки наш обект и по всяко време онлайн!

  

Можеш да се запознаеш с актуалните ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ FAN POINT CLUB тук.

banner